Friday, December 08, 2006

dua..

Dinde sebat ve son nefeste iman ile ölmek için şu duayı her zaman okumalı: (Allahümme, ya mukallibel kulüb, sebbit kalbi, alâ dinik) Ey büyük Allah’ım! Kalbleri iyiden kötüye, kötüden iyiye çeviren, ancak sensin. Kalbimi, dininde sâbit kıl, yani dininden döndürme, ayırma! Amin..
 
posted by ladybird at 3:47 PM, |

11 Comments:

ladybird,
seni tebrik ediyorum..büyük hizmet ediyorsun. allah devamını nasip etsin. sakın vazgeçme. sebatla devam etmen dileğiyle..çok güzel olmuş. en sıkı takipçilerinden olucam inş.

allah kabul etsin.
Bu duayi yaptik bugun, Matt'i andik. Bu dua Islam'la sereflenen 17 yasindaki Matt'in cok iyi bildigi, sik sik okudugu dua iken simdi neye inandigini bilmedigimiz Matt. Yeniden analim.
Illa sebat ve illa son nefeste iman icin. Hepimiz icin. amin.
Amin. Allah razi olsun sevgili siyah zambak.

Ustad inat yerine Hakta sebat der. Tahribat kolay, tahribatcilar cok, tamiratcilar az.. O halde tovbede, hayirli islerde her seyde sebat.. Bismillah deyip hep beraber baslayalim. Zenginlestirelim burayi insaAllah.

Sevgili nelly, her an ayagimiz kayabilir. Oyle bir zamandayiz ki musluman yatip kafir olarak uyanma tehlikesi var.. Allah korusun. "Ya sebat edemezsem? "dusuncesi urpertiyor insani.

Gecenlerde bir programda sokaktan gecenlerle roportaj yapildi. "iman kaybedilir mi?" sorusu soruldu. Cevaplar carpiciydi.. Cogunluk "hayir asla, kaybedilmez tabi.." seklinde yanit verdi.. Bazilari daha bilincli yanit verse de cogunlugun dusuncesi cok ilginc geldi. Vucudumuz nasil yenileniyorsa imanimizi da oyle yenilemeliyiz.

Matt icin dua edelim. Rabbim yardimcisi olsun.

Dua ile..
  At 12/11/2006 4:01 AM Anonymous Anonymous said:
amiiin ;))
  At 12/11/2006 3:07 PM Anonymous Anonymous said:
Yorum yazan arkadaşlar, bu sayfayı ziyaret etmekle inşallah güzel intibalara sahip olup dualara ortak olmaktadırlar. Fakat bu sayfanın amacı sadece bir şeyleri teşhir etmek değil, kendimizden de bir şeyler katmak olmalı. Mesela dua hakkında biz de bildiklerimizi, düşündüklerimizi ve mukabil dualarımızı burada paylaşabiliriz. Ladybird sağ olsun bir fidan dikmiş. Biz de elimizden geldiği kadar bu fidanı sulayalım, büyütelim, çiçek açıp meyve vermesine katkıda bulunalım. Yeni fidanlarla bahçemizi zenginleştirelim. Bunu yapacak kaabiliyet herkeste vardır. Buna inanıyorum. Herkes kendi yetenekleri ile bir tanışsa, ne cevherler ortaya çıkar. Lütfen kalp ve gönül hanelerimizi bir ziyaret edelim. Ne güzel duygu ve düşüncelerle dolu olduğunu göreceğiz. Bu hazineler orada âtıl kalmasın. Paylaşalım ki bir işe yarasın. Kaabiliyetlerin de bir zekatı vardır. Böyle sayfalara yazmak ve katkıda bulunmak suretiyle bu nimetin de zekatını vermiş olalım.
Hepinize hayırlı çalışmalar diliyorum.
bir de ben duada bulunayım;

"Allahım, cinni ve insi bütün şeytanların şerlerinden sana sığınırız"

"Ya Rabbim, kapını kapatma yüzümüze, kulunun kapısına kul etme"

"Ya Rabbim, maddi ve manevi rızkımıza bereket ver"
amin...

Yeni blogun herkese hayırlı olsun...
Hep birlikte istifade ederiz inşallah..
Eline yüreğine sağlık...
Amin s.zambak.
Allah razi olsun rosygarden.

Rabbim! Lütfunu benim için daimi bir rehber eyle.
Sana ulaşmayan yolu bana asla gösterme!..
  At 12/17/2006 2:12 AM Anonymous Anonymous said:
Arkadaşlar tebrikler.Gerçekten bu blog için çok sevindim.Ben de arkadaşıma tavsiye etmiştim.Bu tip konuları çok iyi bilir ve harika bir düşünürdür gerçekten.İnşallah oda wordpress altında açar.
Bloglar arasında risaleyle ilgilenen hiç bir blog göremiyor,üzülüyordum.Yapmaya da cesaret edemedim çünkü herhangi bir donanımım yoktu.
Bu blogu görünce çok mutlu oldum.
o zaman arkadaşlar bu blog:
http://klip.wordpress.com
http://irtica.wordpress.com ve
http://bloglaralemi.com
tarafından desteklenmeye başladı.
Hayırlı işler:)
Muvaffakiyetler.
Allah razi olsun Kaan Coskun. Hayirlara vesile olur insaAllah.
Blogunuz hayirli olsun. Cok degerli konulara deginmissiniz, Allah razi olsun...